Wat we doen

De Ouderraad organiseert diverse activiteiten. Om dit goed te kunnen doen, zijn deze activiteiten onderverdeeld in diverse commissies. Onderstaand een overzicht van al onze commissies:

Dag van de Leerkracht
Op 5 oktober is het de Dag van de Leerkracht waarbij wij onze leerkrachten op één of andere manier in het zonnetje zetten.

Sinterklaasviering
Het organiseren van de Sinterklaasviering in samenwerking met het schoolteam.

Contact e-mailadres sinterklaas<at>orkloostertuin.nl.

Kerstviering
Het organiseren van de kerstviering in samenwerking met het schoolteam.

Contact e-mailadres kerst<at>orkloostertuin.nl.

Schoolfotograaf
Onze leerlingen en leerkrachten worden jaarlijks op de foto gezet. De Ouderraad is betrokken bij het reilen en zeilen rondom deze twee intensieve fotodagen.

Contact e-mailadres fototeam<at>orkloostertuin.nl.

Paaslunch
Tijdens Pasen biedt de OR een paasontbijt,- danwel lunch aan, in samenwerking met het schoolteam.

Contact e-mailadres pasen<at>orkloostertuin.nl.

Avondvierdaagse
De wandelvereniging De Zwaluwen organiseert ieder jaar de avondvierdaagse in Assen. Hier doen wij als school aan mee. De commissie die het organiseert is een op zichzelf staande commissie van de school. Tussen deze commissie en de ouderraad is overleg en ook de financiële kant loopt via de ouderraad.

Contact e-mailadres a4d<at>orkloostertuin.nl.

Verkeerscommissie

Ieder jaar worden de verkeersweken georganiseerd, al dan niet in combinatie met Streetwise. De OR ondersteunt school in de activiteiten rondom deze verkeersweken.

Wilt u meer informatie of wilt u ons verkeersteam komen versterken? Meld u dan aan via emailadres: verkeersouders<at>orkloostertuin.nl.

Activiteiten groep acht
Er zijn verschillende activiteiten in het laatste schooljaar voor onze groep acht leerlingen. In samenwerking met de leerkrachten, stamgroep- en klassenouders helpen wij ook bij deze activiteiten.

Sportkleding
Kinderen van de school doen mee aan sport- en spelevenementen. Mocht uw kind deelnemen aan een toernooi waarbij De Kloostertuin wordt vertegenwoordigd is het natuurlijk prachtig als de kinderen in schooltenue ten tonele verschijnen. Zowel sportkleding als katoenen shirtjes voor bijvoorbeeld een hockey-, voetbal- en/of schaaktoernooi kunt u twee weken van tevoren aanvragen via kleding@orkloostertuin.nl.

Contact e-mailadres kleding<at>orkloostertuin.nl.

Luizenpluizen
De eerste week na een schoolvakantie worden alle kinderen op school gecontroleerd op luizen. Vanuit elke klas worden er ouders gevraagd dit elke keer te doen.

Contact e-mailadres kriebelteam<at>orkloostertuin.nl.

We verwelkomen uw hulp!

Heeft u tijd om de commissie te ondersteunen bij het organiseren van één of meer van de bovenstaande activiteiten, meld u dan aan via onderstaande button.

Aanmelden