Bestuur ouderraad stelt zich voor

Voorzitter: Jantina Mulder

Mijn naam is Jantina Mulder sinds vorig schooljaar ben ik de voorzitter van de OR. Het is al 2 jaar dat ik in het team van de OR zit. Ik heb een dochter Famke die in groep 7, de laurierhoek, zit. Vanaf groep 5 hoefde ik van haar al niet meer mee naar school. Maar regelmatig ben ik aanwezig op school om te helpen bij activiteiten. Ik ben fotograaf en in deze functie soms ook op school om activiteiten vast te leggen. Toch wilde ik wat meer betrokken zijn bij school, vandaar dat ik in de OR ben gestapt. Ik heb er heel veel zin in om met elkaar mooie activiteiten neer te zetten voor de kinderen!

 

Penningmeester Erica Woldendorp

Mijn naam is Erica Woldendorp. Sinds vorig schooljaar mag ik namens de OR Kloostertuin de rol van penningmeester vervullen. Samen met Elbert Jan Woudstra hebben we 2 kinderen, Pim van 7 en Koen van 4. Pim zit in de Jasmijnhoek en Koen zit in de Korenbloemen. Ik vind het enorm belangrijk om betrokken te zijn bij de school van de kinderen. Ik probeer daarom zoveel als mogelijk aanwezig te zijn op school en waar nodig te helpen. Aangezien ik op een administratie kantoor werkzaam ben als boekhouder en fiscaal adviseur was het voor mij een logische keuze om me aan te melden als Penningmeester voor de OR. Samen met de OR zullen we de komende jaren weer veel leuke activiteiten organiseren . Ik kijk hier erg naar uit. Via de OR ben ik te bereiken op penningmeester@orkloostertuin.nl

 

Secretaris: Brenda Wielinga – Bouter

Mijn naam is Brenda Wielinga, getrouwd met Peter, moeder van Sanne (Rozemarijnhoek) en Niels (Lindenhoek). Alweer 3.5 jaar geleden zijn wij verhuisd vanuit omgeving Utrecht terug naar het Drentse land, waar Peter en ik beiden vandaan komen. Vrijwel direct ben ik de OR ingestapt om mijn steentje bij te kunnen dragen aan allerlei activiteiten binnen school. Toegegeven, het is soms ren- en vliegwerk in combinatie met de 4 dagen die ik werk, maar onze school te kunnen helpen nét een beetje extra’s te kunnen bieden aan de kinderen, is een grote motivatie voor me. Ik ben graag betrokken bij de kinderen op school! Sinds vorig schooljaar ben ik de secretaris van de OR. Mocht je een vraag of opmerking hebben, laat dan gerust een berichtje achter op ons algemene emailadres: info@orkloostertuin.nl! Ik ben regelmatig op school, een praatje op het plein stel ik zeer op prijs!

We wensen jullie samen met jullie kinderen een nieuwsgierig en fijn schooljaar toe!