Wat we doen

De Ouderraad organiseert diverse activiteiten. Om dit goed te kunnen doen, zijn deze activiteiten onderverdeeld in diverse commissies. Onderstaand een overzicht van al onze commissies:

Dag van de Leerkracht
Op 5 oktober is het de Dag van de Leerkracht waarbij wij onze leerkrachten op één of andere manier in het zonnetje zetten.

Sinterklaasviering
Het organiseren van de Sinterklaasviering in samenwerking met het schoolteam.

Kerstviering
Het organiseren van de kerstviering in samenwerking met het schoolteam.

Schoolfotograaf
Onze leerlingen en leerkrachten worden jaarlijks op de foto gezet. De Ouderraad is betrokken bij het reilen en zeilen rondom deze drie intensieve fotodagen.

Paaslunch
Tijdens de Paaslunch is de Ouderraad aanwezig van 9.00-14.00. De leerlingen gaan in de klassen lunchen. Het organiseren van de Paaslunch is in samenwerking met het schoolteam.

Avondvierdaagse
De ouderraad is zijdelings betrokken bij de schoolcommissie die ervoor zorgt dat onze school kan meelopen met de jaarlijkse avondvierdaagse en met de noodzakelijke voorbereidingen.

Verkeerscommissie
Samen met verkeersleerkrachten tijdens de verkeersweken activiteiten organiseren en mede letten op en bespreken van de verkeersveiligheid rondom school. De verkeersweken vinden plaats in het voorjaar.

Activiteiten groep acht
Er zijn verschillende activiteiten in het laatste schooljaar voor onze groep acht leerlingen. In samenwerking met de leerkrachten, stamgroep- en klassenouders helpen wij ook bij deze activiteiten.

We verwelkomen uw hulp!

Heeft u tijd om de commissie te ondersteunen bij het organiseren van één of meer van de bovenstaande activiteiten, meld u dan aan via onderstaande button.

Aanmelden