Ouderhulplijst Schooljaar 2018-2019

We hebben ook dit jaar op school weer een aantal activiteiten, waarbij de Ouderraad uw enthousiaste hulp en inzet goed kan gebruiken. Graag willen wij een inventarisatie maken wie bij welke activiteit wil en kan helpen. Dat doen we door middel van de ouderhulplijst.

Hieronder een overzicht van de activiteiten waarvoor u zich kunt opgeven. De avondvierdaagse, die wordt gehouden op dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei 2019, is hierin niet opgenomen, daarvoor komt t.z.t. een apart formulier op deze site. Tevens is de paaslunch niet opgenomen op de ouderhulplijst, daarvoor zal t.z.t. uw hulp worden gevraagd via de stamgroep- en/of klassenouders

Ongeveer twee weken voor de activiteit sturen wij u een reminder met uitgebreide informatie zodat u weet wat u kunt verwachten op de dag zelf. Bent u onverhoopt niet meer in staat te helpen, dan verzoeken wij u vriendelijk zelf voor vervanging te zorgen en dit aan ons door te geven.

N.B. na het bevestigen ontvangt u een automatisch gegenereerde mail met daarin uw opgave. Mocht u deze niet hebben ontvangen, wilt u dan een mail sturen naar info@orkloostertuin.nl

Alle hulp is welkom en alvast bedankt!

Welke ouder ben je?

Sinterklaasviering

Kerstviering en nieuwjaar

Kerstmarkt

Door school wordt de kerstmarkt georganiseerd om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit schooljaar zal de kerstmarkt plaatsvinden op woensdagochtend 19 december 2018. De organisatie ligt bij school, maar hiervoor kunnen de leerkrachten u hulp goed gebruiken. Uw opgave zal doorgegeven worden aan school en zij zullen u t.z.t. verder op de hoogte brengen.

Kunt u niet helpen bij de bovenstaande activiteiten, maar wilt u wel een keer helpen?